Jussi Korhonen, suunnittelija Oulusta

Tarvitseeko yrityksesi jeesiä verkkosivujen tai yritysilmeen kanssa?
Tämä on se juttu, jossa minä olen hyvä.

Morjensta!

Autan yrityksiä ja organisaatioita ratkomaan ongelmia verkossa

Voit palkata minut suunnittelemaan ja toteuttamaan verkkosivustosi, piristämään yrityksesi visuaalista ilmettä tai modernisoimaan logoasi. Vedän projektin, huolehdin että pysyt aina kärryillä ja teen kaiken luovan & teknisen työn. Jos urakkasi on oikein iso, kerään avukseni luotettujen kotimaisten kehittäjien verkostosta projektiisi sopivan teknisen tiimin.

Aiemmin omistamani digitoimisto Sivututka kipusi nopeasti kotimaisen tekemisen kärkeen ja Pohjois-Suomen kovimmaksi digitoimistoksi. Vastasin visuaalisesta puolesta myös Sivututkan osalta viimeiset kolme vuotta luovana johtajana.

Liian monimutkainen logo

Erinomainen työn jälki, ajallaan toimitettuna ja budjetissa pysyen on se mun juttu.

Verkkosivut ja yritysilmeet oulusta

Suunnittelijana työkalupakkiini kuuluu ennen kaikkea ongelmanratkonta. Kysyn kysymyksiä, ajattelen paljon ja suunnittelen yksinkertaisia mutta toimivia ratkaisuja. Hieron visuaalisesti näkymät juuri oikeaan järjestykseen, tyylittelen käyttöliittymiä ja suunnittelen ulkoasuja sekä logoja.

Tunnen web-kehityksen hyvin. Pystyisin toimimaan web-kehittäjän roolissa esimerkiksi räätälöidyissä WordPress -toteutuksissa. Kun suunnittelija tietää miten suunnitelmat voidaan toteuttaa, kehityskustannukset pysyvät aisoissa myös jos haluat käyttää toteutukseen omaa tiimiäsi.

Näen aina tilaa tehdä asiat vielä vähän paremmin: hienommin, fiksummin tai nopeammin. Olen oikeastaan aika harvoin täysin tyytyväinen omiin töihini, ja näin se mielestäni pitääkin olla. Tyypit jotka jaksavat panostaa omaan osaamiseensa jämähtämättä paikoilleen ovat omasta kokemuksestani niitä parhaita työkavereita.

Tällä linjalla olen ollut jo pitkään. Jokainen uusi projekti on minulle se paras tekemäni projekti, jonka olen koskaan toimittanut asiakkaalle — niin visuaalisessa kuin tuloksellisessa mielessä.

Logo mukin kyljessä

Joskus olen koodareiden haittona katsomassa työn edistystä.

Jep, joskus pitää pitää taukoja.

Lupaan käyttäytyä ihan asiallisesti

PerheYrittäminenTreenausSuunnitteluBoulderointiÄänikirjatVihreä siirtymäPitsaLeague of LegendsVapaaotteluAnimeMealpreppausYstävätSijoittaminenHuonot vitsitTwitch.tvKävelySarjatSpotifyDungeons & DragonsJäätelöKoodausKalastusTorkutReissutSähköautotElokuvatTavoitteetOngelmanratkontaLautapelit

Mietitkö projektia?