Mitä & miten?

Suunnittelen ja toteutan verkkosivut ja yritysilmeet.
Oululaisella otteella, vuodesta 2016.

Aloitan kysymällä, kuuntelemalla ja ajattelemalla rutkasti.

Sitten suunnittelen näyttävät verkkosivut tai yritysilmeen, jonka avulla haasteet lievittyvät ja organisaatiosi pääsee eteenpäin.

Tätä teen käytännössä...

Enemmän kuin verkkosivupaja

Business

Tavoitteellisuus

Hienot grafiikat ilman tavoitteita eivät johda pitkälle. Töitteni keskipisteessä ovat tavoitteet sekä haasteiden ja kipupisteiden ratkonta.

 • Sisältö ja viestintä
 • Konversio-optimointi
 • Kilpailija-analyysi
 • Kohderyhmätutkimus ja haastattelut
Design

Suunnittelu

Suunnittelen visuaalista viestintää jolla erotut eduksesi ja saat viestisi menemään perille.

 • Verkkosivut ja verkkokaupat
 • Käyttöliittymät & käyttökokemus
 • Ilmeet ja brändit
 • Logo
Technology

Tekniikka

Toteutan varmatoimisia, nopeita ja helposti jatkokehitettäviä verkkosivustoja, joista tykkäävät niin käyttäjät kuin hakukoneetkin.

 • WordPress & Webflow verkkosivustot
 • Latausnopeuden optimointi
 • Hakukoneoptimointi (SEO)
 • Saavutettavuus
 • Integraatiot ja rajapinnat (API)
 • Käyttökoulutukset
 • Ylläpitopalvelut

...ja näin tykkään toimia.

Salaista kastiketta jokaiseen projektiin.

Tinkimättömyys

Täydet palkeet

Miksi edes vaivautua ylös sängystä, jos ei aio pistää kaikkea peliin? Huolellinen työn jälki jokaisessa projektissa on minulle ylpeyden aihe josta en tingi. Tästä tulee myös firman nimi All Out Agency.

Läpinäkyvyys

Viestitään ahkerasti

Kun projektipäällikkö, suunnittelija ja koodari ovat sama henkilö, keskustelu pysyy katkottomana ja projekti tulee täysillä tyylipisteillä, budjetissa ja aikataulussa valmiiksi.

"Olen tyytyväinen visuaaliseen lopputulokseen"

9.3 / 10 (2022 asiakkaiden keskiarvo)

Tiimityö

Yhdessä paras tulee

En tykkää SM (Slave & Master) -projekteista, jossa asiakas määrää ja minä teen työtä käskettyä. Parhaat tulokset saadaan työskentelemällä yhdessä, toisia kuunnellen. Siksi sanon aina rehellisesti mitä mieltä olen, myös jos huomaan että projekti on joutumassa tuuliajolle.

Ongelmanratkonta

Rahanenä käytössä

Vaikka iso osa suunnittelutyötä onkin hifistellä pikseleitä millintarkasti, niin arvokkain panokseni projekteissa ovat ne ideat joiden avulla oikeat asiat saadaan viestittyä perille ja liiketoimintasi kipukohtiin saadaan lievitystä.

Ylitoimitus

Nomparellit päälle

Pidän rimaa korkealla, ja minulla on salainen tavoite tuoda töihini aina jotain extraa odottamiesi perusasioiden lisäksi. Jotain sellaista uniikkia, mistä sinun on helppo olla ylpeä.

Seison osaamiseni takana

Kaikissa projekteissa 100% rahat takaisin -tyytyväisyystakuu.

Devaustaidot

Tekniikka innostaa

Osaan koodata kaiken mitä suunnittelen, moitteettoman suorituskykyisesti ja hakukoneoptimoituna. Teknisen puolen osaajana pystyn suunnittelemaan näyttäviä ja toimivia sivustoja, jotka eivät kaadu kohtuuttomiin kehityskustannuksiin.

Tasapaino

Hätiköinti ei kannata

Paras työn jälki edellytää tasapainoista elämää. Panostan jaksamiseen ja hyvinvointiin varaamalla perjantai-iltapäivät opiskelulle, harrastusprojekteille ja ulkoilulle.

Tältä projekti kanssani näyttää

Huolella hiottu prosessi, jolla tehdään tuloksia

Tavataan & tarjotaan

Ihan aluksi haluan selvittää olisimmeko hyvä match. Tutustun sinuun ja yrityksesi toimintaan. Pidetään ensimmäinen tapaaminen, ja mietitään yhdessä tavoitteet ja ideoidaan sopivia ratkaisujen aihioita.

Kun olemme molemmat varmoja että passaamme yhteen, lähetän sinulle kattavan ja kiinteähintaisen tarjouksen aikatauluarviolla varustettuna.

Joskus kiusaan kehittäjiä katsomalla niiden työntekoa.
Kuinka luovassa projektissa onnistutaan

Ymmärretään & aloitetaan

Jos näytät peukkua tarjoukselle, pidämme aluksi uuden palaverin. Keskustelemme tarkemmin haasteistasi, asiakkaistasi ja kaikesta siitä mitä projektissa tullaan tekemään.

Projekti etenee kiitosta saaneen projektinjohtotapani huomassa. Tiedät aina missä mennään, mitä seuraavaksi tapahtuu ja milloin.

Verkkosivujen ja brändien suunnittelutyö meneillään
Oulu syysaikaan

Luodaan & toimitetaan

Ideoin, suunnittelen ja ratkon haasteita. Lopuksi toimitan visuaalisesti näyttävät verkkosivut tai yritysilmeen aikataulua noudattaen. Pääset seuraamaan ja kommentoimaan projektin edistystä vähintään kahdessa projektipalaverissa.

Laajoissa tai teknisesti vaativimmissa verkkosivuprojekteissa kasaan teknistä toteutusta varten luotettujen ja testattujen koodarien verkostosta kotimaisen iskuryhmän jeesaamaan teknisen toteutuksen saralla.

Mietitkö projektia?